Тепер у нас є вишиті метелики

Метелики з вишивкою

Цього разу ми не стали обмежуватися просто краватками. У нас їх багато, постійно поповнюється асортимент, а далі буде ще більше. Бо ми багато працюємо над новими моделями, постійно пробуємо нові тканини та розроблюємо дизайни вишивок. Тому ми починаємо новий напрямок - метелики з вишивкою.

Метелики з вишивкою

Наші Речі - не перші та не останні, хто працює з метеликами. Ми не будемо розказувати затерту до дірок історію про те, що одного разу ми збиралися на вечірку та не знайшли на всій планеті потрібного метелика чи краватки. Чесно - такі історії серед стартаперів вже просто дістали)

Ми почали шити та вишивати метелики, бо ми любимо вишивку і ми любимо радувати вас вишитими новинками. Метелики з вишивкою - це просто логічне продовження наших вишитих краваток.

Так зклалося, що при пошуку краватки-метелика з вишивкою, ви скоріше за все знайдете саме наші вироби, бо це досить копітка робота і мало хто захоче займатися пошивом данного виробу. Хоча, впринципі, з краватками - те ж саме. Окрема проблема при виготовленні метеликів полягає з фурнітурою. В це важко повірити в нашому столітті, але це факт - проблема з фурнітурою дійсно існуе.

Ще одна річ - ми виготовляємо вже зав'язані метелики з регулятором довжини. Вам не доведеться вивчати цю "камасутру" із зав'язуванням, бо це досить складний процес навіть дивлячись відео уроки. 

Окреме питання - це упаковка! Вона на стільки кльова та оригінальна, що ми готові самі в себе постійно купувати метелики. Ми дійсно вважаємо ідею з упаковкою геніальною. Як і раніше, вона вся робиться вручну з дизайнерського картону.

Вишиті метелики, як і краватки вже мають асортимент кольору та тканин, і ряд постійно поповнюється.

Метелики з вишивкою

Відгуки

Поки що нема коментарів, але ми будемо дуже вдячні за Вашу думку.

Введіть коментар

captcha