Чохли для планшета - чохли для iPad

чохли для планшета

Ми, як і більшість сучасних людей, дуже любимо гаджети. Сьогодні це не просто зв'язок чи розваги - це своєрідний стиль життя. Завдяки яблучній компанії світ заполонили не тільки сматфони, а і планшети. Раніше ми вже запустили чохли для мобільного, але тепер ми запускаємо у виробництво чохли для iPad - піонера планшетної індустрії!

Звичайно, наші чохли підходять не тільки до продукції Apple, а і до будь-якого планшета за розміром схожим на iPad при діагоналі дісплея 10 дюймів. Розмір чохлів - 23х29см, відстань між швами 22х29см. Для підвищеного захисту чохли для iPad або планшетів на Android виготовлені з декількох шарів тканини: сатину, ущільнюючого матеріалу та синтепону. Тому вони захищають не лише від подряпин, але і від пошкоджень в результаті незначного падіння.

Можливо, наступним кроком будуть чохли для міні планшетів, які останнім часом здобувають велику популярність завдяки своїм компактним розмірам і не менш потужним залізом. Будемо тримати вас в курсі. Якщо у вас є пропозиції чи побажання, то ми із задоволенням відповімо на них в коментарях.

чохли для iPad

Відгуки

Поки що нема коментарів, але ми будемо дуже вдячні за Вашу думку.

Введіть коментар

captcha