Відновлено роботу сайту після падіння серверів

Сбой серверов

Таке іноді буває, нажаль. Ніщо не ідеальне ні у матеріальному світі ні у віртуальному. На минулому тижні у цьому змогли зайвий раз переконатися і ми і наші відвідувачі. Протягом 3х діб з 1 по 3 липня наш сайт "лежав" електронним вантажем десь на мертвих серверах нашого хостера.

Трохи про причини і наслідки. Причиною перебою в роботі стали жорсткі диски, які раптом вирішили посипатися навічно. Усі на нашому хостингу, включаючи рейди. Тех. підтримка намагалася зробити все можливе для швидкого відновлення. Хлопці мали надію впоратись за 3 години та реальність виявилася жорстокою і розтянула цей термін на 3 доби.

Слава Богу, що ми маємо таку лояльну аудиторію як ви:) Замовники дзвонили нам по вже знайомим номерам і питали про речі, що є у наявності. Хочемо сказати, що у таких випадках дуже допомагають соціальні мережі з бажано дубльованим фотографіями виробів. На цих кілька днів спілкування перенеслось в телефон і соціалки. Було також виявлено помилку після збою, яка з'являлася при оформленні замовлення, яку ви ж виявили та не полінувалися нам про неї розповісти. Ще раз дякуємо вам за лояльність та допомогу!

Наразі вся інформація повністю відновлена, сайт працює стабільно, і ми разом з ним. У нас навіть з'явився новий розділ запонки і зажими за цей час та ще кілька нових моделей. Далі – тільки більше!

Відгуки

Поки що нема коментарів, але ми будемо дуже вдячні за Вашу думку.

Введіть коментар

captcha