Блог

  • Працюємо. Багато. Часу на блог немає :)

  • Лімітована серія нових краваток. Що це таке?

    Лимитированная серия

    Мабуть ви помітили, що останнім часом наш сайт вибухнув кольорами нових вишитих аксесуарів. Це нова серія виробів, про яку ми розповімо в цьому пості.

  • Відновлено роботу сайту після падіння серверів

    Сбой серверов

    Таке іноді буває, нажаль. Ніщо не ідеальне ні у матеріальному світі ні у віртуальному. На минулому тижні у цьому змогли зайвий раз переконатися і ми і наші відвідувачі. Протягом 3х діб з 1 по 3 липня наш сайт "лежав" електронним вантажем десь на мертвих серверах нашого хостера.

  • Запонки з вишивкою - нові оригінальні вишиті набори

    запонки з вишивкою

    Доброго дня, шановні друзі! Майже рік ми хотіли написати саме цю новину, але все якось не складалося, хоч і було сильне бажання. Та або руки не доходили, або часу не вистачало, або просто не могли знайти матеріали. Але сьогодні нарешті спішимо поділитися з вами довгожданною новинкою - вишиті запонки і не тільки!...

  • ЗМІ не забувають про "Наші Речі"

    ЗМІ про Наші Речі

    Ми вже декілька разів писали про те, що іноді нашими речами цікавляться не лише покупці, а і журналісти. 19-го липня цього року з'явився на прилавках України номер щомісячного видання "Українська вишивка". Дуже приємно було побачити там наші краватки та схеми аж на півтора розворота. Наші краватки назвали "Аксесуари з характером"...

  • Наш фірмовий стиль та як ми його уявляємо

    Наш фірмовий стиль

    Довгий час ми фантазували про те, як ми себе бачимо зі сторони, як образ "Наших Речей" уявляєте ви. Враховуючи те, що ми давно вже створили собі логотип, який в певному сенсі втілює в собі всі аспекти нашого існування та діяльності, що ми виготовляємо упаковку, яка є другою візитною карткою - ми віришили створити елементи нашого фірмового стилю...

  • Чохли для планшета - чохли для iPad

    чохли для планшета

    Ми, як і більшість сучасних людей, дуже любимо гаджети. Сьогодні це не просто зв'язок чи розваги - це своєрідний стиль життя. Завдяки яблучній компанії світ заполонили не тільки сматфони, а і планшети. Раніше ми вже запустили чохли для мобільного, але тепер ми запускаємо у виробництво чохли для планшета - піонера планшетної індустрії!

  • Тепер у нас є вишиті метелики

    Метелики з вишивкою

    Цього разу ми не стали обмежуватися просто краватками. У нас їх багато, постійно поповнюється асортимент, а далі буде ще більше. Бо ми багато працюємо над новими моделями, постійно пробуємо нові тканини та розроблюємо дизайни вишивок. Тому ми починаємо новий напрямок - метелики з вишивкою.

  • Дитячий галстук з вишивкою - приділяємо увагу не тільки дорослим

    Дитяча краватка

    Можливо, це прозвучить банально, але батьки часто не можуть знайти дитячих краваток. Звичайно, існує дешева "китайщина", але ми представляємо альтернативу - дитячі краватки з вишивкою для ваших найдорожчих:) 

  • Краватки з льону - аутентичний український аксесуар

    Краватки з льону

    Краватки з льону - аутентичний український аксесуар преміум класу! Ми постійно пробуємо нові напрямки та матеріали. Багато сумнівів було щодо льону. Але тепер всі сумніви відпали, коли з'явилася ца краса на світ.

  • Новий напрямок - вузькі краватки

    Вузькі краватки

    Ми починаємо новий напрямок діяльності. Відтепер наші краватки будуть не тільки чоловічі або жіночі. Представляємо вам вузенькі краваточки унісекс.

  • Камуфляжні краватки існують

    Наші Речі - камуфляжна краватка

    До нашої колекції краваток додалася нова модель - камуфляжна краватка з вишивкою.

  • Новий сайт - нові можливості. Наші Речі 2.0

    Наші Речі - новий сайт

    Тільки ось в травні цього року ми презентували публіці "Наш сайт". Сьогодні ми презентуємо нову версію сайту Наші Речі 2.0. Далі розповімо, що нового з'явилося за півроку роздумів.

  • Нумерація виробів

    Так склалося, що асортимент товарів нашого виробницва значно розширився. Постало питання зручної класифікації та нумерації виробів. Ми знайши досить просте вирішення проблеми.

  • Джинсові галстуки

    Наші Речі - джинсові краватки

    Довго важалися на такий експеримент, виношували ідею, але вирішили зробити, а потім думати - те, що треба чи ні. Якто кажуть, що краще зробити і шкодувати, ніж навпаки, але не в нашому випадку). У нас народилося 2 кльові моделі краваток.

  • "Наші Речі" виготовили весільну сукню

    Наші Речі - весілля

    "Наші Речі" виготовили весільну сукню з розкішною вишивкою хрестиком для молодої та декорували сорочку молодому вишивкою хрестиком в подібному мотиві.

  • "Наші речі" виготовили нову серію жіночих сумочок

    Наші Речі - набори

    "Наші речі" виготовили нову серію жіночих сумочок в наборах зі стильними поясами з вишивкою. До серії увійшли три набори. Їх можна переглянути

  • Ми відшили першу партію чорних вишиванок

    Наші Речі - вишиванки

    Ми відшили першу партію чорних вишиванок. Результат став кращим за всі сподівання. Скоро фотографії з'являться на сайті. А поки можна подивитися в групах вконтакті чи фейсбуці. Так що, ми не відпочиваємо по відпустках, а намагаємось радувати вас новинками.

  • Наш сайт запрацював у режимі бета-тестування

    Наші Речі - 1.0

    Наш сайт запрацював у режимі бета-тестування. Нарешті це сталося. Будь-ласка, повідомляйте про виявлені синтаксичні помилки та неточності при відображенні контенту чи роботі скриптів. Багато ще буде вдосконалено та перероблено, але терпіти вже не можемо:) Приємного вам перегляду та дякуємо за увагу!

  • "Наші речі" приготувалися до жаркого сезону.

    Наші Речі - футболки

    "Наші речі" приготувалися до спекотного сезону. Уже розроблено та вишито пробну серію футболок. Так склалося, що всі футболки чорного кольору з вишивкою на різну тематику. Ми врахували ваші вподобання, виходячи з голосування. До речі, футболки німецького та бельгійського виробництва високої якості, 100% бавовна.